Cel mai bun parfum pentru bărbați cauti cele mai bune parfumuri barbatesti ieftine ?

Cauta Aici > Cele mai Bune Parfumuri Ieftine > Pret Mic

Domnii sunt mai direcți decât femeile când se întreabă care este cel mai bun parfum pentru bărbați ? cauta Aici reducerile de preț din ofertă.😃

Nu toți bărbații sunt niște tipi stilați docți și rafinați, ”exotici, pasionali și misterioși” ca in reclamele TV. Cu toții stim că acest domeniu referitor la parfumuri originale bune barbati si femei este dedicat intr-o proporție covârșitoare doamnelor și domnișoarelor. La bărbați e mai simplu, pentru că ei nu acordă atât de multă importanță ”pisicelii” și bunului gust atât de mult. Din neștiință și mai ales în acea perioadă a vieții când iși caută o parteneră de viață, unii tineri exagerează cu obiceiul de a folosi în mod excesiv mai ales daca pun mana pe un parfum aoro sau avon ieftin si bun cumparalt de la elefant sau emag.

Citeste Articolul >>  Cel mai bun aparat de ras electric ieftin

Mai sunt unii care se dau cu deodorant direct pe haine in speranța că s-au scos, adică au plătit mai puțin pe el față de cât costă cel mai bun parfum barbatesc ieftin, dar ”efectul” este similar.paco-rabanne-invictus-apa-de-toaleta-barbati-ieftina Cel mai bun parfum pentru bărbațiCu un deodorant ieftin ne dăm doar pe piele pentru atenuarea mirosurilor neplăcute ale transpirației. Dacă tot a venit vorba despre cel mai bun parfum pentru bărbați ieftin e bine să stiți că, acesta se clasifică în mai multe categorii in funcție de concentrația uleiurilor aromate folosite. Pe scurt, această concentrație variază intre 20-30% in cazul parfumului propriu zis, între 8-15% apa de parfum barbati, între 4-8% apa de toaletă barbati, între 2-4% apa de colonie. Fiecare persoană are mirosul său specific și în consecință trebuie să își adapteze preferințele în așa fel încât , parfumul ales să genereze un miros foarte plăcut. Esențele de parfum plăcute și ”calde” pot induce o stare de spirit foarte bună, pe când cele dense și intense pot irita simțurile și starea de spirit. Un parfum bun, are de regulă trei note de arome și mirosuri și anume: de vârf, de bază și de mijloc. Nota de vârf durează până la două ore de la prima aplicare, cea de mijloc între 3 și 5 ore, iar cea de bază poate dura și până la 10 ore.

Citeste Articolul >>  Top 3 parfumuri barbatesti ieftine barbati

Parfumurile orientale dulci ieftine barbati cu mirosuri puternice și destul de înțepătoare sunt potrivite mai ales pentru barbații maturi și în vârstă, pe când cele cu arome florale , calde si vesele sunt indicate a fi folosite de cei tineri. Până la urmă , parfumul de firma original barbati este cheia amintirilor noastre.

Citeste Articolul >>  Cea mai bună periuță de dinți electrică ieftină