Pantofi Oxford barbati moda 2016

Cauta Aici> Pantofi Oxford Ieftini Barbati > Pret Mic

O vorba spune ca o femeie atunci cand se intalneste pentru prima cu un barbat se uita in primul rand la ce incaltaminte poarta acesta. Ar putea fi pantofii Oxford barbati moda 2016 cauta aici. :) Aceasta spusa este in foarte mare masura adevarata. Fie ca poarta incaltaminte sport, casual, business, office, barbatii dezvaluie primele aspecte ce tin de felul lor de a fi, de a se comporta, de statut social, educatie , etc.
De departe piesa numarul unu in garderoba unui barbat ce se respecta, este pantoful. Fie ca sant clasici, avangardisti, de firma, de gala sau pentru a fi folositi zi de zi , pantofii spun multe. De aceea este foarte important cu ce se incalta barbatii in diferite ipostaze ale vietii de zi cu zi.
O categorie aparte este cea ocupata de pantofii Oxford pentru barbati vezi aici.
. De ce? Pentru ca sant traditionali si au rezistat cu brio testului trecerii timpului si mai ales al tavalugului modei . Sant foarte versatili in combinatii vestimentare de tot felul dar cel mai bine “merg” in combinatie cu diverse costume.
Pe scurt , elementul definitoriu care ii caracterizeaza este cel al perforatiilor facute pe bombeul si lateralele pantofului. Sant de asemenea prevazuti cu sireturi.a caror ochiuri sant foarte apropiate.
Culoarea cea mai folosita este cea neagra, dar astazi, datorita influentei exercitata de explozia modei pot fi gasiti in diferite nuante. Daca te intereseaza o oferta mai bogata de modele vezi aici Pantofii Oxford de culoare neagra merg cel mai bine la un pantalon de costum si se preteaza a fi purtati atat la evenimente mondene sau speciale dar merg sa fie folositi si la birou.
Pantofii Oxford in nuante de maro sant mai permisivi in a fi purtati nu doar la evenimente deosebite si pot fi regasiti in picioarele domnilor la tinute casual asortati chiar si la jeansi.Aici gasiti niste variante mai ieftine ca si pret ale pantofilor Oxford pentru barbati
Pantofii Oxford pot fi simpli sau cu puncte perforate care in limba engleza li se zice brogue. O varianta foarte cunoscuta este cea Oxford WingTip. Aceasta se evidentiaza prin faptul ca perforatiile facute in pielea folosita pentru bombeu se prelungesc pana la mijlocul talpii.
Mai este o varianta semi brogue care se evidentiaza prin decoratiunile perforate care se afla doar in zona partii frontale din varful pantofului in forma de broderie.

Articole diverse pentru barbati puternici
Titlu
Data
Descriere
Pantofi Oxford barbati moda 2016 pot fi simpli sau cu puncte perforate care in limba engleza li se zice brogue. O varianta Oxford WingTip.
Author Rating
41star1star1star1stargray