Tendinte incaltaminte barbati toamna iarna 2015

Cauta Aici> Tendinte Incaltaminte Barbati > Pret Mic
Linia directoare a tendintelor ce caracterizeaza incaltamintea pentru barbati in toamna si iarna anului 2015 este trasata de eleganta clasic masculina in starea ei cea mai autentica. Ne referim aici la etalonul in eleganta si anume pantofii oxford clasici pentru barbati vezi aici.
pantof oxford si loaferi clasiciCa si modele pentru acest tip de pantofi poti alege pantof Oxford-ul simplu, fără cusătură din piele neagra lacuita sau lucioasa si Oxford de tip „cap-toe”, adica este prevazut cu o bucata de piele care imbraca varful patofului.
Poti, de asemenea sa incerci si loaferi clasici vezi aici Sant ideali pentru cei care prefera comoditatea pentru ca acesti pantofi nu trebuie descheiati. Poti sa aleaga loaferi cu catarama in stil Gucii sau cu buzunar decorativ.
Piesa de baza ramane totusi monk strap-ul care este vedeta anului 2015.Acest tip de pantof este pentru oameni speciali ca dumneavoastra si va ajuta sa va completati garderoba si sa il puteti asorta tinutei dorite.

Articole diverse pentru barbati puternici
Titlu
Tendinte incaltaminte barbati toamna iarna 2015
Data
Descriere
Linia directoare a tendintelor ce caracterizeaza incaltamintea pentru barbati in toamna si iarna anului 2015 este trasata de eleganta clasic masculina.
Author Rating
41star1star1star1stargray
Pret redus AICI =>>  Oferta cizme barbati iarna ieftine

1 Comment

  1. Cu pantofii astia „englezesti” poate intram si noi in Europa ca si asa sant plecati o gramada de romani in Anglia.

Comments are closed.