Avantaje si dezavantaje la incaltamintea de iarna pentru barbati descopera plusurile si minusurile incaltamintei de iarna

Cauta Aici> Incaltaminte Iarna Barbati Ieftina > Pret Mic
In functie de materialele folosite se desprind un o seama de avantaje si dezavantaje la incaltamintea de iarna pentru barbati , Vezi AICI reduceri la super preturiFie ca sant fabricate naturala, piele intoarsa, piele ecologica, materiale textile dar si alte materiale de cea mai inalta calitate obtinute dupa ultimele tehnologii in domeniu, ghetele , cizmele si de ce nu bocancii au caracteristici specifici materializati in puncte forte si puncte mai slabe.
De aceea ar trebui sa facem un T mare in care, de o parte si de alta sa clasificam ce au bun si mai putin bun fiecare categorie.
Pentru cei care apreciaza cu adevarat o incaltaminte de calitate , se poate spune ca alegerea lor ar fi pielea naturala dar si materialele obtinute dupa tehnologii de ultima ora. Pielea naturala este rezistenta, este durabila si “da clasa” celorlalte materiale. Apa este principalul inamic pe timp de iarna.

Citeste Articolul >>  Oferta cizme barbati iarna ieftine

Aceasta este “tinuta la distanta” de acest tip de incaltaminte datorita impermeabilitatii conferita atat de caracteristicile native dar si in urma tratamentelor speciale dupa ultimele tehnologii. De asemenea cusaturile nu sant prea multe pe suprafata ghetei. Au si avantajul ca au fost supuse unor “tratamente” menite sa reziste apei. Retine, ca un mic dezavantaj, timpul care trebuie sa-l aloci in plus unui asemenea tip de incaltaminte, pentru ca necesita o atentie si ingrijire mai deosebita. Cizmele si ghetele pentru barbati din piele naturala se curata cu o perie fina si se indeparteaza nisipul , noroiul si alte impuritati, apoi, cu o carpa moale si putin umezita se indeparteaza petele albe “obtinute” de la materialele antiinghet.ciz-avant-2 Avantaje si dezavantaje la incaltamintea de iarna pentru barbati Este recomandat sa fie date cu o crema cerata speciala si apoi bineinteles lustruite pentru a primi luciul si prestanta binemeritata. Toate aceste operatiuni necesita timp. Alt mic dezavantaj ar fi, ca aceasta gama de incaltaminte de iarna pentru barbati, costa “un pic” mai mult. Faptul ca sant deosebite ca si model pot fi combinate in outfit-uri casual.
Cine nu pune mare pret pe eleganta si durabilitate si trateaza incaltamintea ca pe o masina care trebuie exploatata cat mai mult pentru a scoate bani, opteaza pentru variante mai ieftine in primul rand, dar si mai putin calitative. Cum in Romania ultimilor ani se cumpara intr-o proportie covarsitoare in functie de pret e clar pentru toata lumea ca acest segment de incaltaminte mai putin pretentioasa si durabila are o cautare destul de mare. Se merge pe principiul, merge si asa. Daca se rupe sau deterioreaza prea repede ramai cu sentimentul ca nu ai dat mult pe ea.

Citeste Articolul >>  Lista scurta la ghete barbati cu magazine online

E vorba de increderea, care la romani s-a tocit foarte mult in ultimii ani ceea ce ii face destul de reticenti la produse mai scumpe. Se tem in primul rand sa nu “ia teapa”. Acest tip de incaltaminte si in special cea din material textil poate fi curatata cu succes in masina de spalat dar cu unele restrictii. Sa fie pusa la un program mic, sa nu se foloseasca apa fierbine si mai ales detergent. Se usuca la temperature camerei. Deci la capitolul timp e un avantaj, la cel pecuniar, la fel, este un plus. Partea mai putin placuta este aceea cand te lasa incaltarile si se rup cand ti-e lumea mai draga sau intr-un context social care te face sa te rusinezi. In concluzie fiecare se incalta dupa cat il tine buzunarul si il duce mintea, sa aleaga varianta care i se potriveste.

Citeste Articolul >>  Top 5 magazine online care vand ghete bocanci cizme barbati
No tags for this post.