Cel mai bun aragaz pe gaz sau electric cauti aragazuri ieftine si bune ? cum aleg un aragaz

Cauta Aici> Aragaze Ieftine Aragazuri >Super Pret

Televizorul, telefonul si masina de gatit fac parte din cele mai folosite aparate atunci cand suntem acasa. Cauta care este cel mai bun aragaz pe gaz sau electric ieftin la promotie cu reduceri de pret 😃

Asa se intreaba mai ales doamnele. Daca pana acum vreo zece ani in urma, decizia de a-si schimba aragazul era luata destul de greu, acum situatia este cu totul alta. O explicatie ar fi aceea ca populatia activa este compusa in marea majoritate dintr-o generatie mai tanara, mai umblata si mai deschisa in fata noului si tehnologiei. Alta explicatie ar fi ca, aparatele ultimilor zece ani nu mai au calitatea celor dinainte. Incercati sa carati singur un aragaz pe gaz sau electric fabricat pe vremea lu’ nea Nicu si unul din zilele noastre. Cele din urma sunt usurele rau de tot, pentru ca au in compozitia lor mai mult plastic si tabla subtire, subtire asemeni “foitei de tigare”.

Citeste Articolul >>  Cele mai bune aeroterme ieftine calorifere aparate de incalzit

Or fi ele dotate cu “lambda si beta” , asta ca si denumire hazoasa vis-à-vis de tehnologia folosita, dar zau asa, de ce se strica atat de usor ?Aragaz-Arctic-ieftin-4-arzatoare Cel mai bun aragaz pe gaz sau electric Dupa vreo cinci sau sapte ani, le vezi galbejite si ruginite si aratand exact ca fata unui fumator inrait trecut de saizeci de ani. Deducem de aici faptul ca, daca o sa ne aruncam ca niste gagauti la niste modele de aragazuri foarte scumpe care sa aiba si cuptor incorporabil si care isi justifica pretul doar prin “knau haul” folosit, o sa descoperim peste cativa ani ca nu ne-am scos banii, ba din contra am facut o alegere proasta. In primul rand, cineva care doreste sa-si schimbe aragazul o face fie pentru ca s-a stricat rau de tot si nu se justifica repararea lui sau pentru ca , doamnele nu sunt multumite de felul cum “coace” cuptorul de aragaz. Daca spun pe bune acest argument sau doar il folosesc ca pretext sa-si cumpere ceva mai bun ca Ioneasca, numai doamnele stiu asta. Cert este ca, daca isi pun ceva in cap , ele chiar reusesc sa obtina. In mare, aragazele moderne cu 3 sau 4 arzatoare se bazeaza cam pe aceleasi principii ca si cele mai vechi. E la moda sa ai si o plita electrica sau plita pe gaz. Daca tot va decideti sa cumparati un aragaz ieftin si bun nou si care sa aiba cuptor electric incorporabil sau cuptor incorporabil pe gaz, e bine sa aiba niste functii si facilitati care in trecut nu erau.

Citeste Articolul >>  Cum alegem cea mai buna masina de spalat

Ne referim aici la siguranta care detecteaza daca flacara s-a stins, in cazul aragazelor pe gaz. De asemenea, se poate programa durata cat poate sta aprins ochiul pentru a nu “arde gazul de pomana”. Capitolul cuptor electric sau pe gaz , este o o adevarata desfatare pentru doamne, pentru ca acesta poate avea si functii de rotisor, grill, incalzire superioara sau inferioara etc.

Citeste Articolul >>  Cea mai buna lada frigorifica ieftina