Tenisi adidasi Bit Bontimes pentru barbati cauti cei mai buni pantofi sport bit bontimes barbati ?

Cauta Aici> Bit Bontimes Ieftini Barbati > Pret Mic

Fie ca te-ai decis sa optezi pentru o pereche de tenisi adidasi bit bontimes pentru barbati , cauta AICI si alte modele Puma la super preturi AICI reduceri la super preturi 🙂

sau pentru pantofi casual de la acelasi brand, alegerea este foarte potrivita, datorita raportului excelent de calitate pret. Fiind un brand romanesc de frunte, in industria incaltamintei, cu atat mai mult ar trebui sa fim un picut nationalisti si patrioti si sa iubim acest brand si mai mult. Ceea ce surprinde , in mod placut , la prima vedere , este faptul ca incaltamintea de la Bit Bontimes nu este cu nimic mai prejos decat, mult mai cunoscutele concurente care au o notorietate globala.

Citeste Articolul >>  Pantofi sport barbati camel orange Link

Povestea acestui brand a inceput in 1993 la Timisoara si de atunci a devenit incet , incet un succes national si in ultimul timp un jucator destul de dibace si percutant in pietele de desfacere invecinate Romaniei.pantofi-casual-bit-2 Tenisi adidasi Bit Bontimes pentru barbati Caracteristicile principale care le confera incaltamintea Bit sant cele de comoditate si utilitate maxima. Modelele sant concepute in mare parte pe segmentul casual si sport casual. Intalnim de asemenea si modele axate pe outdoor, deci sant mai robuste si special concepute sa-i ajute pe cei care le poarta, sa faca fata cu brio la provocarile destul de dure, care le intampina atunci cand se iau “de piept “ cu natura in drumetiile montane si nu numai. Alta caracteristica incontestabila este cea legata de calitatea exceptionala, atat a modului in care sant realizati dar si a materialelor folosite. Firma are o colaborare foarte stransa cu un producator italian foarte cunoscut de talpi din cauciuc , poliuretan sau poliuretan termoplastic . Aceste talpi sant realizate dupa tehnologii avansate. De asemenea are o colaborare fructuoasa si cu un cunoscut producator de branturi. Per ansamblu putem spune fara retinere ca brandul Bit Bontimes inglobeaza in produsele care le realizeaza o farama din Romania oamenilor muncitori, inventivi si inteligenti.

Citeste Articolul >>  Pantofi sport barbati alb cu verde

E super fain sa porti o pereche de Tenisi adidasi Bit Bontimes pentru barbati ieftini.

Citeste Articolul >>  Ghete fotbal Adidas Performance ADIPURE